Παγκόσμιος Θόρυβος - 50 χρόνια Heavy Metal

Διαθέσιμο 2
Κωδικός Προϊόντος: dia00001
21,20€ Χωρίς ΦΠΑ: 20,00€

Υπάρχει μια μορφή τέχνης που έχει προκαλέσει γενική πολεμική και εκδηλώσεις απέχθειας: Το heavy metal. Ένα μουσικό παρακλάδι της rock μουσικής, το οποίο εκφράζει μια μειονότητα “οπαδών”, των οποίων η ιδιοσυγκρασία δεν συμβαδίζει με τη στερεοτυπική κανονικότητα. 

Το βιβλίο-λεύκωμα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ πραγματεύεται 50 σημαντικά θέματα (όσα και τα χρόνια του heavy metal δηλαδή, καθώς συμπληρώνει σε λίγο καιρό μισό αιώνα ζωής), που σημάδεψαν αυτή τη μουσική και ―κατ’ επέκταση― τον πολιτισμό και την κοινωνία. Τα θέματα ποικίλουν: Δολοφονίες, ακραίες συμπεριφορές και μουσικές εκφράσεις, θρησκευτικά συγκροτήματα, ασύλληπτα ρεκόρ!

Το συγκεκριμένο βιβλίο δεν έχει στόχο να γράψει ξανά την ιστορία του heavy metal. Προσπαθεί μέσα από κριτική καταγραφή γεγονότων/στοιχείων, να παρουσιάσει πώς κατάφερε αυτή η μουσική να επιβιώσει, να εξελιχθεί και να επηρεάσει σχεδόν κάθε πτυχή της παγκόσμιας κοινότητας.

Τα πρωτότυπα σχέδια του βιβλίου έχουν σχεδιαστεί με τη μέθοδο dot drawing, ― όλα έχουν γίνει με το χέρι και στη συνέχεια έχουν υποστεί ψηφιακή επεξεργασία. 

Δημιουργοί
Εικονογράφος Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Σεναριογράφος Γιώργος Αναγνωστόπουλος
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Γλώσσα Ελληνικά
Διαστάσεις 17x24
Εξώφυλλο Μαλακό
Έτος Έκδοσης 2017
Θεματική Δοκίμιο, Μουσικό
Σελίδες 240
Χρώμα Έγχρωμο
Χώρα προέλευσης Ελλάδα